Ons aanbod

Mijn droom

Wanneer je werkt binnen de kinderopvang ben je altijd aan het fantaseren waarom doe ik het niet zo, of waarom voeg ik dit niet toe aan onze huidige werkwijze? Maar wanneer je voor een organisatie werkt, heb je te handelen naar de waarden en normen van die organisatie en dat zet je tot denken. Denken over wat zou ik doen, hoe zou ik het eigenlijk zelf willen? En juist daar, bij die gedachte begon mijn droom over Kinderopvang “Het Maanvisje”.

Lang heb ik een mooi beeld voor ogen gehad een groen, ruimtelijk en onderscheidende kinderopvang. Hier heb ik lang over na gedacht en gedroomd. Uiteindelijk kan ik deze droom waarmaken.

Ik wil ons onderscheiden door anders te zijn dan andere. De ruimte voor elk kind met daarbij een stuk natuur midden in de woonwijk. Dat is wat ik wil! Voor alle kinderen in de gemeente Oss. Zodat wij kinderen leren waar een appel vandaan komt en hoe dat deze groeit.

 

Tevens hebben kinderen bij ons echt de ruimte. Onze groepsruimtes zijn groter dan verplicht, dat betekend dat kinderen bij ons meer speelruimte hebben en dus veel meer ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Maar dat er ook meer ruimte is om mooie hoeken te creëren, zodat in de groepsruimte er een rollenspel kan plaatvinden.

Op mijn locatie vindt u een aangrenzende buitenruimte. Dagelijks kan de buitendeur open en kan de frisse lucht naar binnen stromen. De kinderen staan in direct contact met de natuur.